International kørsel

International transport fra Danmark til Skandinavien og hele Europa

Vi klarer alle typer opgaver i forbindelse med transport til udlandet

Skal du have fragtet dine ting til udlandet? Hvis svaret er ja, er du havnet det rette sted. CBTransport er et transportfirma, som varetager en lang række opgaver i forbindelse med international transport. Vi er erfarne flyttemænd, som gerne kører langt for dig.

Vi holder til i Albertslund og har både kunder i København og resten af Sjælland. Faktisk i hele landet. Din geografi er ikke noget problem for os, og vi kører gerne tværs over Europa, så du kan få dine ting sikkert frem.

​International transport i en tryg ramme

Vi ved, at det kan være nervepirrende at få sine dyrebare ting fragtet på tværs af landegrænser af fremmede mennesker. Når du vælger os til at klare opgaven, er du sikker på, arbejdet bliver gjort ordentligt, og at dine ting er i sikkerhed.

Vi har mange års erfaring med transportservice, og vi ved, hvad der skal til for at skabe en tryg ramme. På den måde kan du roligt overlade dine ting til os uden bekymring. Den gode service er i højsædet, og vi leverer altid med et smil. Hvis der skulle opstå problemer eller tvivl undervejs, så er vores venlige fragtmænd altid tilgængelige og klar til at snakke med dig.

Hvad koster vores transportydelser?

International transport behøver ikke at koste en bondegård. Vi har gode og lave priser på vores ydelser, så alle har råd til at lave forsendelser. Hvis du gerne vil høre mere, så tag kontakt i dag.

​Fang os på enten telefon eller e-mail. Vi glæder os til at snakke med dig, og vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål omkring international transport.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på international kørsel?

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig indenfor transportkørsel.

​Du kan ringe eller skrive til os, og få en uforpligtende snak om den ønskede type kørsel. Du kan også udfylde formularen herunder og blive ringet op af os.

| | | |