Opbevaring og opmagasinering nær København

Opmagasinering: Opbevaring​ af møbler

Opvarmet hal med godkendte alarm- og låsesystemer

​Leder du efter opmagasinering herunder opbevaring af møbler nær København? Hos CBTransport ApS opbevarer vi alt fra inventar til flyttekasser i kortere eller længere tid. Vi holder til i Greve, men vi har også kunder fra København og resten af Sjælland.

​Vi råder over en stor hal til at opbevare alle former for indbo. Hallen er opvarmet, den er ren, og den er naturligvis sikret med godkendte alarm- og låsesystemer.

Opbevaring af dine møbler

​Der kan være mange grunde til at vælge møbelopbevaring hos os. Det kan for eksempel være, at du skal flytte, men at din nye bolig ikke er klar til indflytning. Det kan også være en skilsmisse, eller at du skal flytte sammen med en kæreste. Du kan endvidere have behov for opbevaring af møbler i forbindelse med en udstationering eller en længerevarende rejse.

Vi kan opbevare dine ejendele, så længe du ønsker, og under opbevaringen kan du naturligvis få adgang til dine ting, hvis du får behov for det. Der er ingen grænser for varigheden af opmagasineringen.

​Vi har nu over 100 møbellifte, hvor der kan være 6 kubikmeter ad gangen i en trækasse, som udgør en form for opbevaringsrum. Derudover har vi også en masse pallereoler, som kan benyttes til opmagasinering nær København.

Få mere information om opmagasinering nær København

Kontakt os for at høre mere om vores opmagasinering og om vores priser.​ Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, samt om vores ydelser inden for transport. Samtidig kan vi give dig et uforpligtende tilbud for opbevaring af møbler.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på opmagasinering?

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

​Du kan ringe eller skrive til os, og få en uforpligtende snak om den ønskede service. Du kan også udfylde formularen herunder og blive ringet op af os.

| | | |